Klik za kompletan cenovnik isporuke!

MP3 kompilacije na USB flash drajvu (15)

CD zabavna muzika - Srbija i ex-YU - pop, rok & rep (667)

CD narodna muzika - Srbija i ex-YU - folk, etno i filmska (535)

Blu-ray izdanja (631)

Blu-ray za 399-899 dinara (70)

Najnoviji DVD naslovi u ponudi (815)

Inostrani DVD filmovi - najnoviji hit naslovi (297)

Inostrani DVD filmovi - stariji naslovi i klasici (494)

LP / Vinyl inostrana izdanja (68)

LP / Vinyl domaća izdanja (55)

Srpski i ex-Yu DVD naslovi sa engleskim i drugim stranim titlovima (110)

CD - OSTALE KATEGORIJE

BLU-RAY - OSTALE KATEGORIJE

DVD - OSTALE KATEGORIJE

KNJIGE I STRIP IZDANJA

GRAND PRODUCTION CD rasprodaja (30)

Najprodavaniji artikli (20)

PC, Playstation, Xbox, Nintendo - igre i oprema

SLAGALICE I BOJANKE

RAČUNARI I RAČUNARSKE KOMPONENTE

MP3 kompilacije na USB flash drajvu

 

Podzemni svet 3: Pobuna Likana [engleski titl] (Blu-ray)

Podzemni svet 3: Pobuna Likana [engleski titl] (Blu-ray)
Pređite mišem preko slike da bi je zumirali
Cena
8.99 EUR ili 10.34 US$ ili 899.00 din
Ovaj artikal je trenutno rasprodat

Napomena
Za kupce iz Srbije važeća je cena u RSD
Za kupce iz inostranstva važeća je cena u EUR/US$

napomena: ovo izdanje NEMA srpske i/ili hrvatske titlove, već samo engleske titlove!
-------------------
Više od hiljadu godina pre događaja iz originalnog "Podzemnog sveta" nastale su dve rase natprirodnih bića, potekle od dvojice različitih sinova prvobitnog Besmrtnika, Aleksandera Korvinusa. Vampiri, potekli od Markusa, postali su elegantne aristokratske lukave krvopije. Vukodlaci, potekli od Vilijama, postali su divlje zveri bez traga ljudskosti u sebi – i s neutoljivom željom za nasiljem. Vampiri su prevladali u lokalnoj oblasti - divljoj zemlji koja se sada nalazi na zapadu Mađarske – svojom superiornom inteligencijom, snagom i političkim veštinama. Ali i oni su se plašili vukodlaka, koji su, iako nesposobni za organizaciju i složenije razmišljanje, posedovali neverovatnu snagu i okrutnost.

A onda je genetska anomalija ponovo transformisala ravnotežu moći: ženka vukodlaka koju su zarobili vampiri rodila je naizgled ljudsko dete. To je bio Lusijan (Majkl Šin) - prvi likan rođen u ropstvu, u kući Viktora (Bil Naji), izuzetno moćnog vampirskog vođe. Za razliku od "Vilijamove sorte", prvobitnih vukodlaka, ovaj likan je bio u stanju da uzme oblik čoveka ili zveri po želji. Lusijanovu krvnu liniju Viktor je iskoristio da stvori sasvim nov soj robova, koje su vampiri iskorišćavali kao radnike i stražare tokom ranjivih dnevnih sati. Vampiri su sprečavali njihovu transformaciju ogrlicama sa srebrnim šiljcima, koje su uvek bile oko njihovih vratova. Svojim robovima i dvorom Viktor vlada gvozdenom rukom. On voli samo dve stvari: moć i svoju prelepu, ali svojeglavu ćerku Sonju (Rona Mitra).

Svake noći Sonja prati Dilere smrti, elitni odred vampirskih vojnika koji štite Viktorovo kraljevstvo od lutajućih vukodlaka. Ali, Sonja se bez znanja svog oca ili nekog od svoje vrste zaljubila u Lusijana, sada veštog kovača i oružara u vampirskom dvorcu. Njihova veza mora ostati u najvećoj tajnosti - u slučaju da ih otkriju, ubili bi ih oboje. Kada Lusijan oda da je našao način da ukloni ogrlicu i oslobodi se, Viktor odlučuje da ga uništi kao neposlušnu životinju. U uzbudljivoj sekvenci Lusijan uspeva da okupi druge likane i pobegne iz vampirske tamnice – uz Sonjinu pomoć. Odbijajući da napusti svoju voljenu, Lusijan okuplja šaroliku armiju odbeglih likana, robova i vukodlaka, vraćajući se da se suprotstavi vladavini vampira i izbavi Sonju. Napad i događaj posle njega potpaljuju otvoreni rat koji će goreti između ove dve rase kroz naredne vekove. Neverovatne scene borbi i najsavremeniji efekti čine ovaj film vrhunskom epskom avanturom.

Artikal još nije ocenjen
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
Kupci koji su kupili ovaj artikal, kupovali su i sledece artikle:
Najnoviji naslovi u ovoj kategoriji:
Stranica 1 od 2 >
Sorting
Stranica 1 od 2 >
VAŠA KORPA
Niste naručili nijedan artikal

NAJPRODAVANIJENAJNOVIJI ARTIKLI