Klik za kompletan cenovnik isporuke!

NOVO - MP3 kompilacije na USB flash drajvu (7)

CD zabavna muzika - Srbija i ex-YU - pop, rok & rep (653)

CD narodna muzika - Srbija i ex-YU - folk, etno i filmska (798)

Blu-ray izdanja (588)

Blu-ray za 399-899 dinara (45)

Najnoviji DVD naslovi u ponudi (827)

Inostrani DVD filmovi - najnoviji hit naslovi (271)

Inostrani DVD filmovi - stariji naslovi i klasici (476)

GRAND PRODUCTION CD rasprodaja (32)

LP / Vinyl domaća izdanja (47)

LP / Vinyl inostrana izdanja (49)

Najprodavaniji artikli (20)

Srpski i ex-Yu DVD naslovi sa engleskim i drugim stranim titlovima (112)

CD - OSTALE KATEGORIJE

BLU-RAY - OSTALE KATEGORIJE

DVD - OSTALE KATEGORIJE

PC, Playstation, Xbox, Nintendo - igre i oprema

MINECRAFT prodavnica (70)

KNJIGE I STRIP IZDANJA

SLAGALICE I BOJANKE

RAČUNARI I RAČUNARSKE KOMPONENTE

 

Najlepše ruske narodne pesme (CD)

Najlepše ruske narodne pesme (CD)
Cena
3.99 EUR ili 4.79 US$ ili 399.00 din
Ovaj artikal je trenutno rasprodat

Napomena
Za kupce iz Srbije važeća je cena u RSD
Za kupce iz inostranstva važeća je cena u EUR/US$

spisak pesama:

1. Kaljinka - Nataša Popović Švelidze, vno RTB
2. Oči čornie - Radmila Karaklajić i via D.Tomljanović
3. Podmoskovske večeri - Zoran Georgiev i ans. S.Marković
4. Ej, uhnjem - Ž. Saramandić i ans. Daniluška
5. Rjabinuška - M.Njegomir i vno RTB
6. Horoš maljčik
7. Legenda o dvanaest razbojnika - Ž.Saramandić i ansambl Daniluška
8. Crveni sarafan - I.Borisovna i ans. V.Jovano- vića
9. Kazbek - A.Mandić i ans. Danilovića
10. Od zore do zore - P.Aćimović i ans. Daniluška
11. Volga, Volga
12. Ivuška - M.Njegomir i ans. Daniluška
13. Trojka
14. Ras pošol - Nataša Popović Švelidze i vno RTB
15. Rjumka votka - P.Aćimović i ans. Daniluška
16. Mimoza
17. Cvetala kalina - M.Njegomir i vno RTB
18. Adnazvučna grjemit kalakoljčik - B.Simonović i ans. Daniluška
19. Po druga - M.Oneščuk i ans. B.Višnjičkog
20. Kalitka - V.Đorđević i ans. Daniluška

Izvođač: Razni izvođači

Izdavač: Pgp-Rts / Zmex

Artikal još nije ocenjen
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
Kupci koji su kupili ovaj artikal, kupovali su i sledece artikle:
Najnoviji naslovi u ovoj kategoriji:
VAŠA KORPA
Niste naručili nijedan artikal
NAJPRODAVANIJE



NAJNOVIJI ARTIKLI