Klik za kompletan cenovnik isporuke!

MP3 kompilacije na USB flash drajvu (17)

CD zabavna muzika - Srbija i ex-YU - pop, rok & rep (720)

CD narodna muzika - Srbija i ex-YU - folk, etno i filmska (571)

Blu-ray izdanja (663)

Blu-ray za 399-899 dinara (76)

Najnoviji DVD naslovi u ponudi (824)

Inostrani DVD filmovi - najnoviji hit naslovi (336)

Inostrani DVD filmovi - stariji naslovi i klasici (540)

LP / Vinyl inostrana izdanja (85)

LP / Vinyl domaća izdanja (68)

Najprodavaniji artikli (20)

Srpski i ex-Yu DVD naslovi sa engleskim i drugim stranim titlovima (111)

CD - OSTALE KATEGORIJE

BLU-RAY - OSTALE KATEGORIJE

DVD - OSTALE KATEGORIJE

KNJIGE I STRIP IZDANJA

GRAND PRODUCTION CD rasprodaja (28)

EYESBURN - merchandise (9)

PC, Playstation, Xbox, Nintendo - igre i oprema

Slagalice - puzzle (2)

Bojanke (8)

Tastature (30)

Miševi & podloge za miša (127)

Slušalice (51)

MP3 kompilacije na USB flash drajvu

 

Ukratko o nama

Dvd Zona Shop posluje u sastavu Privrednog društva Mala SRB Prodavnica d.o.o., firme specijalizovane za Internet trgovinu. Sajt je zamišljen kao internet prodavnica. Za kupce iz Srbije narudžbine se šalju pouzećem ili po primljenoj uplati i najčešće ćete ih dobiti u roku od 1-3 dana od momenta naručivanja ili uplate. Ukoliko se proizvod kojim slučajem čeka nešto duže - o tome ćemo vas obavestiti. Za kupce iz inostranstva u zavisnosti od izbora načina slanja dostava može da traje od 3 do 12 radnih dana od prijema uplate.

Plaćanje platnom karticom (online plaćanje)

  • Za kupce iz Srbije
    • Najnovija mogućnost za kupce u našoj prodavnici je plaćanje preko platne kartice u saradnji sa Banca Intesa. Ukoliko posedujete Visa ili MasterCard platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete odabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa gde vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.
  • Za kupce iz inostranstva - plaćanje je moguće na jedan od sledećih načina
    • Putem kreditne kartice / PayPala - posredstvom 2Checkout-a, našeg partnera za procesiranje uplata iz inostranstva
    • Putem bankovne transakcije - dobićete od nas uputstva za transakciju

Kod plaćanja platnim karticama - iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci Intesa kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja

Izjava o konverziji

Sva plaćanja za kupce iz Srbije biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o privatnosti podataka

Dvd Zona Shop odnosno Privredno društvo Mala SRB Prodavnica d.o.o. poštuje prava svojih mušterija i obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne, podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Podaci kupaca neće biti prosleđivani trećim firmama / licima.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj/kriptovanoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd , pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dvd Zona Shop odnosno Mala SRB Prodavnica d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika banke.

Postupak za reklamacije

Dvd Zona Shop odnosno Privredno društvo Mala SRB Prodavnica d.o.o. je svesna prava svojih kupaca, kao i činjenice da su ljudi u Srbiji još uvek nepoverljivi po pitanju kupovine preko Interneta. Zbog toga smo rešili da postupak reklamacije maksimalno pojednostavimo, kako bi i kupcu i sebi u što većoj meri olakšali posao. Bitno je da istaknemo da poslujemo u skladu sa zakonom za zaštitu potrošača.

Bitna napomena: svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Kupac je dužan da primljenu robu proveri po prijamu i ako je došlo do neke greške, mi ćemo se potruditi da je u najkraćem roku ispravimo.

Neispravna roba

Dvd Zona Shop odnosno Privredno društvo Mala SRB Prodavnica d.o.o. posluje u skladu sa zakonima Rep. Srbije i poštuje prava svojih kupaca. Ukoliko ste u bilo kakvoj nedoumici, slobodno nas kontaktirajte, i dobićete konkretna uputstva kako da ostvarite reklamaciju. Naravno, molimo vas da čuvate originalna pakovanja.

Reklamacije na oštećenja u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje:

- Nemojte potpisati prijem pošiljke
- Zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke
- Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), definitvno odbijte prijem pošiljke, i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod
- Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu obavezno sačuvajte originalnu ambalažu, u kojoj vam je pošiljka isporučena
- Molimo da slikate oštećenu ambalažu i proizvod, i sliku pošaljete na prodavnica@oaza.rs

Zamena veličine, boje, itd

Ukoliko se radi o odevnim predmetima, moguća je zamena za veći / manji broj, ili za drugu boju. Postupak je sledeći:

- Pošaljite nam proizvode nazad
- Doplatite poštarinu za ponovno slanje - kontaktirajte nas za uputstvo za uplatu.
- Kada primimo vraćeni artikal i vašu doplatu za poštarinu, šalejmo vam zamenjeni artikal

Ipak to nije ono što sam mislio...

Ukoliko niste zadovoljni nekim artiklom, možete ga zemeniti pod sledećim uslovima:

- da nije prošlo više od 7 dana od kako smo vam ga poslali
- da nam ga vratite u originalnom stanju, u orginalnoj ambalaži
- potrebno je da doplatite poštarinu za ponovno slanje - kontaktirajte nas za uputstvo za uplatu.

U tom slučaju dobićete od nas mogućnost da umesto vraćenog proizvoda dobijete neki drugi, po vašem izboru, u vrednosti onog što ste vratili.

Zvanični podaci preduzeća

Preduzeće - Mala SRB Prodavnica d.o.o.
Adresa - Ulofa Palmea 6b, 11160 Beograd, SRBIJA
PIB - 109077233
Tekući račun - 160-432180-38
Mat. broj - 21123161
Pret. delatnost - 47.91
Web adresa - www.malasrpskaprodavnica.com
kontakt tel. - 011 227 85 92
kontakt mejl - prodavnica@oaza.rs

VAŠA KORPA
Niste naručili nijedan artikal

NAJPRODAVANIJE
NAJNOVIJI ARTIKLI